PalauGovtLogo bewerkt 4

Alii en Welkom

Bericht van de ereconsul-generaal :

 

 

 

                                     

Een warm welkom aan u die deze website van het ereconsulaat-generaal van Palau in België bezoekt.

Een speciaal welkom aan alle burgers van Palau die een bezoek brengen aan België. Wij zijn hier om u zo goed mogelijk te helpen. Als dit echter niet zou lukken dan sturen wij u in de juiste richting.

Het is een grote persoonlijke eer om dit uitzonderlijk mooi tropisch eiland, een paradijs genaamd Palau, te mogen vertegenwoordigen in België.

Palau is één van de laatste paradijsen op aarde. Beroemd om zijn onderwaterwereld, wordt Palau terecht één van 's werelds beste duikbestemmingen genoemd. Palau heeft onbedorven riffen, grotten, muren en het meest verbazingwekkende maritieme leven dat je je kan voorstellen.

 

U wandelt er op de witste stranden die u ooit zult zien, snorkelt boven tuinen van koraal in het helderste water en zwemt er tussen haaien, manta’s en in een meer gevuld met gouden kwallen die niet (meer) kunnen steken.

Deze ongerepte archipel bezit tropische wouden, watervallen, grotten die nooit zijn geteisterd door de mens en honderden onbewoonde eilanden van de zuiverste schoonheid. 

                                                                                                   

 Mesulang - Bedankt

ing. Stefan Claes KHS MSc

Ereconsul-generaal van Palau voor België

Adviseur bij de ambassade van Palau in België & permanente vertegenwoordiging bij de EU

Lid van het Comité van het Consulair Corps van Antwerpen